Vanhan Porvoon Helmen Iltapäivätee

Tee- ja Kahvihuone Helmi

Kahvila Vanhassa Porvoossa vuodesta 1983. Välikatu 7 Vanha Porvoo Avoinna: Ma-pe 11-18 La 10-18 Su 11-18 TO 13.05. 11-16 PE-SU 25.06.-27.06. SULJETTU Info@teehelmi.fi p. 019 581 437 Olemme koiraystävällinen kahvila.

Facebook
Instagram
Kahvila Helmi Vanha Porvoo sisustus

Kymmenittäin käsintehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia suoraan aittapihan leipomosta.

Runebergintorttuja löydät meiltä vuoden ympäri, kansallisrunoilijan kotikaupungissa kun olemme.

Tutustu noutokakkuvalikoimaamme.

Olemme enemmän kuin kahvila. Käynnilläsi nautit ainutlaatuisesta, 1700-luvun talon hengestä ja interiööristä yhdistettynä herkullisiin kondiittorimestarin leivonnaisiin ja hyvään kahviin sekä teehen. 

Aittapihan terassilla nautit kahvihetkestäsi ihaillen sivussa Vanhan Porvoon pääkatujen hälinästä. Aittapihalta löydät myös leipomomme ja TeeKauppa TeeHelmen.

Helmen Iltapäivätee

Jos haluat nauttia kaikilla aisteilla, tule nauttimaan käsityömme huippunäytteestämme, Iltapäiväteekattauksestamme. 1700-luvun salonki, omistajaperheen vanha koti ja käsintehdyt herkulliset syötävät, hyvät itse valmistamamme teesekoitukset ja kuohuva. Lue lisää täältä.

Helmen Yläkerran Salongit

Helmen Yläkerran Salonki tarjoaa juhlillesi 1700-luvun säätyläiskodin tunnelman jopa 40 henkilölle. Täällä on kastettu, vihitty ja muisteltu menneitä. Salonki on myös erinomainen ryhmien kahvitukseen tai kokouksiin ja illanviettoihin.

Salongin Kahvipaketit

TeeKauppa TeeHelmi

Aittapihalta löydät ainutlaatuisen TeeKauppa TeeHelmen. Meidän omavalmistamat maustetut sekoitukset ja huippulaatuiset maustamattomat teelaadut. Tutustu valikoimaamme täältä.

Galleria Helmi

Galleria Helmi on kohtaamispaikka ystäville, taiteelle, kuohuvalle, hyville leivoksille ja sapakselle. Galleriasta, joka on suoraan Vanhan Helmen vieressä löydät myös lisää istumapaikkoja, mikäli vanhalla puolella istumapaikat ovat kortilla.

Lue lisää täältä.

Vanha Porvoo

Sijaitsemme aivan Vanhan Porvoon ytimessä, lukuisten hurmaavien putiikkien ja museoiden lähellä. Tutustu Vanhan Porvoon tarjontaan kauppiasyhdistyksemme www.porvoossa.fi palvelussa.

Vieraile Helmessä virtuaalisesti

Salongin virtuaaliesitys